Szállítás

Szállítási díjaink

❤ GLS futárszolgálat : 1990Ft

❤ GLS csomagpont : 990Ft (kizárólag online bankkártyás fizetés esetében választható.)

❤ Utánvét kezelés: 400 Ft (online bankkártyás fizetés esetében az a díj nem terhel )

Már expressz is kérheted!

❤ Van lehetőséged Expressz gyártás kérésére, ebben az esetben 24 órán belül elkészítjük, ha pedig 12:00-ig adod le megrendelésed hétköznap, akkor még aznap elkészül és másnap kiszállításra kerül GLS futárral (Kivételt képezhet a 4 napos vagy rövidebb hét) Tehát pl. ha kedden 11:00-kor rendelsz, már másnap délelőtt viszi neked a futár a pólót, pulcsit vagy más ajándéktárgyat! :) FONTOS!!! Több termék esetén, mindegyikre kérni kell az SOS felárat. A hétvégén leadott rendelés esetén az első munkanap, azaz hétfőn indul a 24 óra az expressz gyártás, mivel hétvégén nem dolgozunk - kérjük ezt vedd figyelembe.

Kérjük, hogy vedd figyelembe!

❤ Csak abban az esetben adj fel rendelést oldalunkon, ha biztos vagy benne, hogy át is veszed azt,hiszen a megrendelésed beszerzése, elkészítése, készletezése, számlázása, csomagolása és kiszállítása számottevő munkát jelent

❤ Árainkat csak akkor tudjuk alacsonyan tartani a számodra is, ha rendelésed tényleges vásárlási szándékot takar.

❤ Az át nem vett rendelések feladói a Paroscuccok.hu rendszeréből kizárásra kerülhetnek. Továbbiakban csak abban az estben teljesítjük megrendelését, ha az át nem vett küldemények logisztikai költségét megfizeti számunkra. Az át nem vett rendelések esetében a kezelési költség és az oda vissza szállítás díja a megrendelőt terheli amely 6480Ft.

Hogyan fizethetsz a futárnál?

❤ Készpénzzel és GLS kézbesítés esetén bankkártyával is, de ha szeretnéd megspórolni az utánvétkezelés díját, válaszd a rendelés során az előre utalást vagy a bankkárytás fizetést és azon túl, hogy így olcsóbb, nem kell az átvétel során a fizetéssel foglalkoznod.

Mikor veheted át a megrendelt csomagot?

❤ A rendelést követő második munkanapon, ha a rendelésedet az előző munkanapon 9.00 óráig feladtad az oldalon és a futár elér a megadott címen.

❤ A csomag feladásáról e-mail-ben tájékoztatunk, a futártól szintén kapsz egy sms-t, hogy melyik napon számíthatsz az érkezésére.

❤ A kézbesítés napján már a GLS futárszolgálattal tudsz egyeztetni az átvétel részleteivel kapcsolatban. Ehhez természetesen szükséged lesz a csomagszámodra.