Szállítás

Szállítási díjaink

❤ GLS futárszolgálat : 1590Ft

❤ GLS csomagpont : 1190Ft (kizárólag előre utalás és online bankkártyás fizetés esetében választható.)

❤ Utánvét kezelés: 400 Ft (előre utalás és online bankkártyás fizetés esetében az a díj nem terhel )

Kérjük, hogy vedd figyelembe!

❤ Csak abban az esetben adj fel rendelést oldalunkon, ha biztos vagy benne, hogy át is veszed azt,hiszen a megrendelésed beszerzése, elkészítése, készletezése, számlázása, csomagolása és kiszállítása számottevő munkát jelent

❤ Árainkat csak akkor tudjuk alacsonyan tartani a számodra is, ha rendelésed tényleges vásárlási szándékot takar.

❤ Az át nem vett rendelések feladói a Paroscuccok.hu rendszeréből kizárásra kerülhetnek. Továbbiakban csak abban az estben teljesítjük megrendelését, ha az át nem vett küldemények logisztikai költségét megfizeti számunkra.

Hogyan fizethetsz a futárnál?

❤ Készpénzzel és GLS kézbesítés esetén bankkártyával is, de ha szeretnéd megspórolni az utánvétkezelés díját, válaszd a rendelés során az előre utalást vagy a bankkárytás fizetést és azon túl, hogy így olcsóbb, nem kell az átvétel során a fizetéssel foglalkoznod.

Mikor veheted át a megrendelt csomagot?

❤ A rendelést követő második munkanapon, ha a rendelésedet az előző munkanapon 9.00 óráig feladtad az oldalon és a futár elér a megadott címen.

❤ A csomag feladásáról e-mail-ben tájékoztatunk, a futártól szintén kapsz egy sms-t, hogy melyik napon számíthatsz az érkezésére.

❤ A kézbesítés napján már a GLS futárszolgálattal tudsz egyeztetni az átvétel részleteivel kapcsolatban. Ehhez természetesen szükséged lesz a csomagszámodra.