Schlőgl Péterné (www.paroscuccok.hu) Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF)

 

Az Általános Szolgáltatási Feltételek tartalmazzák a
Schlőgl Péterné

székhely: 9011 Győr, Árvalányhaj u 21
Adószám: 56696473-1-28
Webáruház adatvédelmi nyilvántartási szám: kérvényezve
Hírlevél adatkezelés nyilvántartási szám: kérvényezve
Telefon: +36 20 317 7459

e-mail:info@paroscuccok.hu

mint eladó által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal. A webáruházon keresztül történő vásárlás során a vásárló és eladó között szerződés jön létre.

1. Regisztráció:

Megrendeléshez a vásárló regisztrációja szükséges. E szerződés weboldalon történő elfogadásával vásárló hozzájárul ahhoz, hogy a megrendeléskor a weboldalon megadott adatait a Schlőgl Péter Sticker Kft megőrizze és a későbbiekben kizárólag a megrendelt áru célba juttatására, szükség esetén a vele történő kapcsolatfelvételre felhasználja. Amennyiben a megrendelő nem kíván hírlevelet és ajánlatokat kapni, ezt az info@spstickers.hu e-mail címen jelentheti be.

 

2. Vásárlással kapcsolatos főbb információk:

Webáruházban történő megrendelést kizárólag elektronikus úton a www.spstickers.hu webcímen keresztül fogadunk el. A megrendelés leadása nem minősül szerződésnek. Az ajánlatot jelen szerződés szerint a fogyasztó teszi, amennyiben jelzi megrendelési, vételi szándékát. A szerződés (vásárlás) létrejötte akkor tekinthető elfogadottnak, mikor a fogyasztó ajánlatát eladó visszaigazolja. A megrendelés tényét nyugtázó e-mail nem minősül visszaigazolásnak. A webáruházban megvásárolható termékek árai forintban értendők és tartalmazzák a törvényes mértékű általános forgalmi adót. A vásárláskor megkötött szerződés nyelve magyar.

 

3. Webáruházban történő vásárlás menete:

 

 • A termék/termékek kiválasztása

 • A megfelelő szín kiválasztása

 • A megfelelő méret kiválasztása (páros termékek esetében külön a női és a férfi méretek megadása)

 • Mérettáblázat megtekinthető az info/mérettáblázat menüpont alatt

 • A kiválasztott termékek ellenőrzése

 • Vásárló adatai e-mail cím, telefonszám szállítási és számlázási cím megadása.

 • Szállítási és fizetési mód kiválasztása

 • Fizetendő összeg ellenőrzése

 • A szállítási és fizetési feltételek elfogadása

 • megrendelés véglegesítése

 • Utánvét esetén nincs további tennivaló.

 • Bankátutalás fizetési mód esetén eladó a visszaigazoló e-mailben megadja a bankszámlaszámot, amelyre a fizetést teljesíteni kell. Ha ezt a fizetési módot választotta, megrendelése az összeg eladó bankszámláján történő jóváírását követően válik érvényessé.

 • Bankkártyás fizetés esetén a megrendelés véglegesítését követően a pénzügyi szolgáltató megjelenő weboldalán teljesíteni kell a fizetést.

 

Rendelése elküldését követően a www.paroscuccok.hu azonnal nyugtát küld a vásárló részére az érkezett rendelésről s annak tartalmi részleteiről. Itt a vásárlónak módjában áll ellenőrizni a megadott adatok helyességét. Amennyiben a webáruházon keresztül történő vásárláskor az adatok rögzítésében hiba van, úgy annak kijavítását a vásárló az info@paroscuccok.hu e-mail címre küldött levelében vagy telefonon kérheti. Az esetlegesen hibásan rendelt méretekért felelősséget nem vállalunk.

Webshopunkban egyedi pólót, bögrét egyéb ajándéktárgyat rendelhet a Vevő, illetve az általunk összegyűjtött mintákból választhat. Minden esetben a termék a vevő személyes igényei szerint kerül legyártásra a megrendelést követően. A termékoldalon megjelenő képek eltérhetnek a valóságtól, azok nem méretarányosak, legtöbbször illusztrációként szerepelnek.
Megrendelések feldolgozása: munkanapokon 10 – 14 óra között történik.

 

4. Fizetési módok, szállítási költség:

 

 • Fizetési módok:

 • Utánvéttel
  A termék vételárának kiegyenlítésére a kézbesítéskor kerül sor.

 • Bankkártyával
  Bankkártyás fizetés esetén a fizetett összeg a vásárló bankszámláján ideiglenesen lekötésre kerül, de a tényleges terhelés csak akkor történik meg, ha a megrendelt terméket visszaigazoljuk

A megrendelt áru, a vételár és a szállítási díj kifizetéséig a webáruház tulajdonában marad.

 

 • Házhozszállítás:

 

Webáruházunkban megrendelt terméket a GLS Futárszolgálat szállítja az Ön által megadott szállítási címre. A megrendelt terméket a futárszolgálat a visszaigazolást követő 3-5 napon belül házhoz szállítja. A kézbesítést egyszeri alkalommal kísérlik meg, ezután a csomag 5 munkanapíg megőrzésre kerülkerül, melyről értesítést kap.Amennyiben ez idő alatt a küldeményt nem veszik át az visszaszállításra kerül. A vásárló a csomag várható

érkezéséről e-mail-ben vagy telefonon kap értesítést. A csomag tartalmazza a megrendelt terméket és a vásárlói tájékoztatót.Kiszállítás kizárólag Magyarország területén történik.

 

5. Szavatosság és jótállás

 

A Pároscuccok által elkészített termékek minden esetben egyedileg, a fogyasztó saját igényeinek megfelelő paraméterekkel készülnek, így más fogyasztónak a későbbiekben nem értékesíthetőek tovább. A fogyasztó és a vállalkozások közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26.) Kormányrendelet 29. paragrafusa alapján: “A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát, olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.”
A megrendelést a leadástól számított 24 órán belül a megrendelő írásban (e-mailben) lemondhatja, amennyiben a gyártás nem kezdődött meg.

A termékekre 1 hónapos minőségi garanciát vállalunk. Ez vonatkozik például arra az esetre, ha a mosási útmutató betartása ellenére a nyomat kikopik vagy megrongálódik a pólón. Ebben az esetben a Vevő köteles a visszaküldés előtt e-mailben fényképpel bizonyítani a minőségi problémát. Ezt követően ügyfélszolgálatunk 3 munkanapon belül visszajelez és kérheti a hibás termék visszaküldését. A termék visszaküldését követően az Eladó a csereterméket a 5-8 munkanapon belül postázza, melynek költségét az Eladó vállalja.

A méretbeli eltérések esetén sajnos nem áll módunkban kicserélni a terméket, ezért kérjük, hogy figyelmesen tájékozódjon az info menüpont/mérettáblázat alatt található mérettáblázatok alapján, illetve kérjen személyes tájékoztatást ügyfélszolgálatunkon. Felhívjuk figyelmét, hogy a mérettáblázattól 1-2 centiméter mértékű eltérés miatt nem tudjuk vállalni a felelősséget, mivel a gyártó sem tudja garantálni az ilyen mértékű egyezést.

Egyedi igények esetén kérjük, hogy minél részletesebben jellemezd elképzelésed, mivel az esetleges félreértések miatt nem tudjuk vállalni a felelősséget. Felhívjuk a Vevő figyelmét, hogy a képernyőn megjelenő színek tökéletes helyességét nem tudjuk garantálni a nyomtatott pólón, mivel az nagyban függ a Vevő személyes képernyő beállításaitól is.

 

8. Kapcsolat

 

Amennyiben bármi kérdése lenne webáruházunkkal, és azon keresztül igénybe vehető szolgáltatásokkal kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeken teheti ezt meg.

Ügyfélszolgálat:

(H-P: 11-17 )

Telefon: +36 20 317 7459

e-mail : info@paroscuccok.hu